ΠΑΣ Γιάννινα: Επεισοδιακό διαζύγιο με Ναδάλες

Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 14:12
UPD:14:14
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Φόνσι Ναδάλες, σε ένα «διαζύγιο» που κάθε άλλο παρά ήρεμο ήταν, καθώς ο σύλλογος της Ηπείρου εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή του. 

Η διοίκηση του συλλόγου χαρακτηρίζει τον Ναδάλες «αχάριστο ευεργετηθέντα» και ισχυρίζεται ότι ο παίκτης βρισκόταν σε επαφή με τον Απόλλωνα Σμύρνης το τελευταίο δίμηνο.  

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρεται το ιστορικό που οδήγησε τελικά στην κατάθεση προσφυγής εκ μέρους του Ναδάλες.

Ακόμη, υποστηρίζεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Sofitel της Αθήνας, στον ποδοσφαιριστή έγινε πρόταση ανανέωσης για 2,5 χρόνια, με διπλάσιες αποδοχές και προκαταβολή 20.000 ευρώ με την υπογραφή του συμβολαίου, όμως η απάντηση ήταν αρνητική. 

«Η ομάδα μας [...] κρίνει αδικαιολόγητη την συμπεριφορά αυτή αλλά και την συμεριφορά του manager του που δεν έλαβε υπόψιν κάποια πράγματα, δείχνοντας ασέβεια απέναντι στους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και του προσέφεραν σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις