Π. Χρηστίδης: Δεν θα γίνουμε πρόθυμοι συμπαραστάτες του κ. Τσίπρα

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 17:51
UPD:17:51
A- A A+

«Δεν μας αφορούν τα παιχνίδια τακτικισμών που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τις κομματικές εφημερίδες», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο Θέμα FM. 

«Να ξέρει ο κύριος Τσίπρας ότι εφόσον δεν μπορεί να συγκυβερνήσει άλλο με τους ΑΝΕΛ τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές. Είναι δύσκολοι οι χωρισμοί αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σε εμάς δεν θα βρει πρόθυμους συμπαραστάτες», πρόσθεσε.

Ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε για την ουσία της λύσης στο όνομα της ΠΓΔΜ πως «αν δεν υπάρξει πλήρης, οριστική και εγγυημένη λύση σε όλα τα ζητήματα που εγείρουν αλυτρωτισμό» το ΠΑΣΟΚ δεν θα συναινέσει. «Κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί την θέση μας. Δεν θα δεχτούμε "σαλαμοποίηση" του θέματος», πρόσθεσε.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έχει αλλάξει στάση μέσα σε 15 μέρες, συμπληρώνοντας πως αυτό οι Έλληνες πολίτες το κρίνουν, ενώ επέκρινε και τις «ακραίες φωνές που δεν βοηθούν την χώρα να λύσει τα εθνικά της θέματα και το λαό να προχωρήσει ενωμένος». «Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή