Ένα best-seller εκπαιδευτικό εργαστήριο από το ΙΠΕ με τίτλο «LinkedIn as a Prospecting & Pipeline Tool»

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 20:01
UPD:20:01
A- A A+

Ένα best-seller εργαστήριο για τη χρήση του LinkedIn και των social media ως μέσο ανάπτυξης πωλήσεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη του ΙΠΕ, την Τρίτη 6 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της West SA.

Ο Γεώργιος Μπάκος, μέλος Δ.Σ. του ΙΠΕ και πιστοποιημένος coach και εκπαιδευτής πωλήσεων από τον μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης παγκοσμίως, έχοντας πολυετή εμπειρία ως εμπορικός και γενικός διευθυντής ορισμένων εκ των κορυφαίων εταιρειών, παρουσίασε στους συμμετέχοντες το πως μπορούν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο προφίλ και πως το LinkedIn θα βοηθήσει στη καλύτερη διερεύνηση πελατών, για το πως θα αναγνωρίζουν  τους αγοραστές και πως μπορούν να εμπλακούν με τους υπεύθυνους απόφασης καθώς και πως δημιουργούνται επιτυχημένες σχέσεις εμπιστοσύνης, που θα επιταχύνουν και θα αναπτύξουν περαιτέρω τις πωλήσεις.

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, διοργανώνει τακτικά εργαστήρια απόκτησης γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για τα μέλη του, παρουσιάζοντας επίκαιρες και πρακτικές θεματολογίες σε συνεργασία με καταξιωμένους εισηγητές και στελέχη της αγοράς. Δείτε περισσότερα στο www.ipe.org.gr.

Προτεινόμενα για εσάς