Κίνημα Αλλαγής: Οι εικόνες των κουμπουροφόρων παραγόντων εκθέτουν τη χώρα

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 13:16
UPD:13:17
INTIME NEWS
A- A A+

«Οι εικόνες των κουμπουροφόρων παραγόντων, εκθέτουν την χώρα διεθνώς και παραπέμπουν σε μαφιόζικες πρακτικές» τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά το χθεσινό επεισοδιακό ντέρμπι στην Τούμπα.

«Είναι γνωστή η διαχρονικά νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως η αυθαιρεσία, οι πολιτικές παρεμβάσεις, και η βία έχουν γίνει πλέον καθεστώς» σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «οι εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ περί 'εξυγίανσης' και 'καταπολέμησης της βίας', ήταν απλώς το πρόσχημα, για να εξυπηρετηθούν για μια ακόμη φορά διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου».

«Είναι ώρα επί τέλους να εφαρμοστούν με απόλυτο τρόπο οι νόμοι του κράτους και οι σχετικοί κανονισμοί χωρίς καμία έκπτωση, συμψηφισμό ή κυβερνητική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη» προστίθεται στην ανακοίνωση του Κινήματος, το οποίο πάντως καταγράφει στα θετικά «την ψύχραιμη στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσο και των αθλητών και των δύο ομάδων» που «δεν ταυτίστηκαν με τις εξαλλοσύνες και την υποκίνηση βίας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή