Κατά της διακοπής του πρωταθλήματος η Super League

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 14:04
UPD:14:19
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με μία ημέρα καθυστέρηση τοποθετήθηκε η διοργανώτρια αρχή στη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει, επ΄ αόριστον, το πρωτάθλημα της Super League.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα και μετά το πέρας της επαφής του με τον πολιτικό προϊστάμενο του ελληνικού Αθλητισμού δήλωσε:

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Στράτος «υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς. Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα της επαναφέρουμε».

Και κατέληξε: «Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις