Γραμμένος: Έγγραφη δέσμευση για να αρθεί η αναστολή

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 15:27
UPD:15:33
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε γνωστό ποια είναι η προϋπόθεση για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League.

Ο συνεταιρισμός, όπως είπε ο κ. Γραμμένος, πρέπει να δώσει έγγραφες δεσμεύσεις για την ασφάλεια στα γήπεδα, οι οποίες θα αξιολογηθούν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για να αποφασίσει αν θα άρει την απόφαση αναστολής.

«Μετά τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα υπήρξε η απόφαση του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη για διακοπή του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό έγινε σήμερα μια συνάντηση, όπου αποφασίστηκε ως τη μεθεπόμενη Παρασκευή να δεσμευθεί εγγράφως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για την ασφάλεια στα γήπεδα. Η δέσμευση θα κατατεθεί στον υπουργό κι αυτός θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφασή του για διακοπή του πρωταθλήματος», είπε ο κ. Γραμμένος.

«Θα πρέπει το ποδόσφαιρο να φέρει τις δεσμεύσεις του εγγράφως στην Ομοσπονδία και από κοινού με τον υφυπουργό θα αποφασιστεί αν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Η λογική θα είναι μακριά από τη βία εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και στη συνέχεια θα αποφασίσει ο υφυπουργός αν θα ανακληθεί η απόφασή του», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις