Τυπικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 17:01
UPD:17:06
SOOC/George Vitsaras
A- A A+

Οριστικά... και με τη βούλα η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2017/2018.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της Ομοσπονδίας, γεγονός που σημαίνει ότι παραμένει η αρχική ποινή που είχε επιβληθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα όσα έγιναν πρόσφατα στην Τούμπα στο ντέρμπι με την Ένωση.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και με δύο από το επόμενο, ο αγώνας κατακυρώθηκε στην ΑΕΚ, ενώ επίσης οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών και θα πληρώσουν πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη και δεν μπορεί να προσβληθεί στο CAS.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕ.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις