Ουζουνίδης: Η συνεργασία μου τελειώνει επισήμως

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 22:06
UPD:22:07
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ήταν αναμενόμενο, επιβεβαιώθηκε και επίσημα: ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

«Η συνεργασία μου επίσημα τελειώνει, τελειώνει το συμβόλαιο μου. Υπήρχαν δυσκολίες από την πρώτη στιγμή. Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι θετικό και δεν το βρίσκω. Όσοι ήμασταν εδώ τον 1,5 χρόνο προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Όσοι πιστεύουν ότι είναι εύκολο, ας κοιτάξουν και τον αιώνιο αντίπαλο που αυτό το μήνα υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον, ας δουν την εικόνα του. Τουλάχιστον τελείωσε αγωνιστικά η χρονιά», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής.

«Αγωνιστικά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε. Τα παιδιά μπήκαν να παίξουν. Έπαιξαν σε άλλες θέσεις, μπήκαν νεαρά παιδιά. Αν θέλουν να τα προστατεύσουν, πρέπει να τα πλαισιώσουμε με έμπειρους παίκτες. Είναι νωρίς να σηκώσουν μόνα τους το βάρος της φανέλας. Αν φέτος υπήρχε η υπομονή, του χρόνου δεν θα είναι έτσι», συνέχισε ο Ουζουνίδης.

Αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα του και τον βοήθησαν (Σαραβάκος, Παπαβασιλείου), κατέληξε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φαίνεται αντάξιος της φανέλας και της ιστορίας του. Με τους περιορισμούς και τους μείον βαθμούς, η ομάδα θα έχει πρόβλημα. Ελπίζω με τη λήξη της δικής μου συνεργασίας να βοηθήσουν πιο πολύ. Φάνηκε ότι με μένα δεν ήθελαν να βοηθήσουν τόσο πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή, υπό άλλες συνθήκες, να είμαστε πάλι εδώ».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις