Αληθινές μαρτυρίες για τη βάρβαρη εμπειρία του καρκίνου

«Παρ' όλα αυτά», στην Πειραιώς 260, στις 17 Ιουνίου
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 09:10
ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
A- A A+

Εννέα γυναίκες που έζησαν την ασθένεια του καρκίνου ανεβαίνουν στη σκηνή, για να μοιραστούν την εμπειρία τους, αλλά και τη διαδρομή της ζωής τους, όπως επαναπροσδιορίστηκε μέσα από την περιπέτεια της υγείας τους, μέσα από την παράσταση «Παρ' όλα αυτά», που παρουσιάζεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Μαυραγάνη, στην Πειραιώς 260, στις 17 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Σκοπός της παράστασης είναι να μιλήσει ανοιχτά για τον πόνο της ασθένειας, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες και το κοινό να μετατρέψουν τη δύσκολη αυτή εμπειρία σε δημιουργία.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Κέντρου για την Υποστήριξη, την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Ψυχοκοινωνική Ογκολογία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην οποία θα διατεθούν τα έσοδα.

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
«Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα»

Η σκηνοθέτις της παράστασης σημειώνει: «Εννιά γυναίκες, λοιπόν, συναντιούνται σε έναν χώρο “αναψυχής”, μοιράζονται τη βάρβαρη εμπειρία του καρκίνου, χωρίς να φοβούνται να τον περιγελάσουν, να αυτοσαρκαστούν, αλλά και να τον λιώσουν, όσο μπορούν, με τη ζωή και την ύπαρξή τους. Ξέρω πως πολλοί φοβούνται το θέμα της παράστασης, αλλά σας το λέω εντίμως: οι κυρίες είναι βαθιά συγκινητικές και άκρως διασκεδαστικές. Άλλωστε, πήγαν και ήρθαν. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γεωργία Μαυραγάνη, βοηθοί σκηνοθέτη: Ναζίκ Αϊδινιάν - Δανάη Σπηλιώτη - Νίκη Δουλγεράκη, σκηνογραφική επιμέλεια: Άρτεμις Φλέσσα, φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας, φωτογραφίες - βίντεο: Χριστίνα Ζαχοπούλου -  Χάρης Ακριβιάδης, ηχητική επεξεργασία: Χάρης Νείλας, παραγωγή: Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
Συμμετέχουν: Καλλιόπη Γανιάρη, Ελένη Γιαννακούρου, Τζένη Δούπη, Θάλεια Νταλούκα, Γιώτα Παπαδάκη, Μάρα Παυλοπούλου, Μαίρη Τσουκαλά, Στέλλα Χατζημιχαήλ, Φωτεινή Χάψα. Ηθοποιός - βοηθός: Ναζίκ Αϊδινιάν.

Πληροφορίες

Πειραιώς 260 - Χώρος Η: Πειραιώς 260 - Ταύρος, τηλ.: 210 9282900. Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή