Ο Ρονάλντο έδωσε την απάντησή του στον Ανιέλι

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 13:20
UPD:13:22
REUTERS/TATYANA MAKEYEVA

Το ισπανικό ΜΜΕ ισχυρίζει ότι η συμφωνία μεταξύ του Πορτογάλου πρωταθλητή και της Γιουβέντους επιβεβαιώθηκε με ένα «ναι» του CR7 στον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που ισχύει σαν μια υπογραφή. 

A- A A+

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε την απάντησή του στον Αντρέα Ανιέλι»: αυτός είναι ο σημερινός πρωτοσέλιδος τίτλος της αθλητικής εφημερίδας Marca.

Το ισπανικό ΜΜΕ ισχυρίζεται ότι η συμφωνία μεταξύ του Πορτογάλου πρωταθλητή και της Γιουβέντους επιβεβαιώθηκε με ένα «ναι» του CR7 στον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που ισχύει σαν μια υπογραφή. 

Ο Ρονάλντο - υπογραμμίζει η Marca - πείστηκε από τα επιχειρήματα του ηγέτη της Γιουβέντους και το σεβασμό που εκδηλώθηκε προς αυτόν, συμπεριφορά αντίθετη με εκείνη του Φλορεντίνο Πέρεθ. 

Για τον Ρονάλντο, εξηγεί η εφημερίδα, η απόφαση να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι συνυφασμένη με τις οικονομικές απολαβές του στη «βασίλισσα», αλλά ακριβώς με το σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θεωρεί ότι η στάση της διοίκησης των «μπλάνκος» υπήρξε προσβλητική προς το πρόσωπό του, σε δύο περιπτώσεις: στο θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του και στην περιπέτεια που είχε με τις ισπανικές φορολογικές αρχές, καθώς στη δεύτερη περίπτωση εκτιμά ότι δεν είχε επαρκή κάλυψη από την ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις