Ποτάμι: Έντονη κριτική Γρ. Ψαριανού κατά Στ. Θεοδωράκη

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 11:23
UPD:11:33
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+
Σε οριακό σημείο έχουν περιέλθει οι σχέσεις του Γρηγόρη Ψαριανού με την ηγετική ομάδα του Ποταμιού, μετά και την παρέμβασή του την Τετάρτη όταν κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι αλληθωρίζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Πηγή: Protagon.gr

Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι σχέσεις του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον βουλευτή του κόμματος Γρηγόρη Ψαριανό, που έθεσε ευθέως στο στόχαστρό του την ηγεσία με μπαράζ αναρτήσεων στο twitter.

 Οι αναρτήσεις του κ. Ψαριανού έγιναν σε απάντηση δηλώσεων χθες του επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη στο «Θέμα 104,6», σύμφωνα με τις οποίες, «η κοινή βάση των βουλευτών μας ειναι η ύπαρξη ενός αυτόνομου Ποταμιού που θα προωθήσει λύσεις για συγκεκριμένα θέματα που άλλα κόμματα δεν μπορούν να λύσουν».

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός, υπονοώντας ότι ο κ. Θεοδωράκης «βλέπει» προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ακόμη σκληρότερο τρόπο σχολίσε ο κ. Ψαριανός τη δήλωση του κ. Θεοδωράκη ότι «στην πολιτική στην Ελλάδα πρέπει να καταργήσουμε την μονιμότητα. Μετά από 10 χρόνια πρέπει όλοι να επιστρέφουμε στις προηγούμενες δουλειές μας»

«Μπούρδα είναι αυτό! Σαν το παλιό και το νέο...» σχολίασε ο βουλευτής.

Στη διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, καταδεικνύοντας τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ενότητα του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή