Ποτάμι: Αισχρό θέατρο για την παραπλάνηση των πολιτών

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 12:36
UPD:15:08
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Για «αισχρό θέατρο παραπλάνησης των πολιτών» κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι, με αιχμή τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με την ενημέρωση για τους πρώτους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς.

«Ο επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών αποκαλύπτουν ότι είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι υπουργοί, πριν νυχτώσει, πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι. Τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες. Εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρα.

Όπως επισημαίνει, «πρόκειται για συνειδητή πραξη παραπλάνησης των πολιτών». «Η τραγωδία απέδειξε, όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Κυνικοί και προκλητικοί» προσθέτει για να καταλήξει: «Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα ‘πρεπε να ‘χουν οδηγήσει σε παραιτήσεις. Αλλά, πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή