Σαββίδης: Δεν πιστεύω ότι έγινε επίθεση, αλλά θα το ερευνήσω

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 15:59
UPD:16:00
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω. Γι΄ αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία», δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας.
A- A A+

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για τις καταγγελίες δημοσιογράφων που είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Σπαρτάκ Μόσχας, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δέχτηκαν επίθεση και απειλές από οπαδούς του «Δικέφαλου».

«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω. Γι΄ αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία», δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως οπαδοί του ΠΑΟΚ θα επιτίθονταν σε δημοσιογράφους. Προφανώς θα υπήρξε κάποια πρόκληση. Οι Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα αγαπάνε τους Ρώσους περισσότερο και από ό,τι τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις