Ιταλία: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Σαμπντόρια-Φιορεντίνα και Μίλαν-Τζένοα

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 18:26
UPD:18:29
REUTERS/MAXIM SHEMETOV
A- A A+

Οι αγώνες της πρεμιέρας στο καμπιονάτο Σαμπντόρια-Φιορεντίνα και Μίλαν-Τζένοα αναβλήθηκαν σύμφωνα με απόφαση της ποδοσφαιρικής Λίγκας, που απάντησε θετικά στο αίτημα των δύο συλλόγων της Γένοβας, μετά την τραγωδία με την κατάρρευση της γέφυρας.

«Ο πρόεδρος της Λίγκας της Serie A, μετά την εξέταση των αιτήσεων για αναβολή των αγώνων τους, που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 20:30, από την πλευρά των Τζένοα και Σαμπντόρια, αποτέλεσμα της τραγωδίας που έπληξε την πόλη της Γένοβας, και αφού έλαβε τη θετική εισήγηση από την Μίλαν και τη Φιορεντίνα, αποφάσισε την αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία των αναμετρήσεων Σαμπντόρια-Φιορεντίνα και Μίλαν-Τζένοα. Οι ημερομηνίες των δύο αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Σαμπντόρια και η Φιορεντίνα δεν παίζουν. Ο Ενρίκο Πρετσιόζι δεν παίζει, άρα ούτε η Μίλαν, ενώ μαζί μας ενώθηκε και η Γιουβέντους. Θα επικρατήσει η κοινή λογική: οι αγώνες ξαναγίνονται, οι νεκροί δεν επιστρέφουν».

Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, είχε υποβάλει το αίτημα της αναβολής. «Οι πολίτες της Γένοβας είναι γενναίοι άνθρωποι. Δύναμη Γένοβα. Κάνω έκκληση στη Σαμπντόρια και στην πόλη για να έχουν μια θετική αντίδραση», είπε.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις