Ο Γιώργος Νταλάρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης στο Ηρώδειο

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 08:35
UPD:29/09/2018 20:09
A- A A+

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ των δήμων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, ο Γιώργος Νταλάρας με την Κρατική Ορχήστρα Σμύρνης επαναλαμβάνει για μία μόνο βραδιά στην Αθήνα, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στο Μέγαρο Πολιτισμού Ahmed Adnan Saygun στη Σμύρνη.

Η Κρατική Ορχήστρα Σμύρνης, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Hakan Sensoy, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Εγγύς Ανατολής. Η σύμπραξή της με τον Γιώργο Νταλάρα, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές, έχει ως αποτέλεσμα μια συναυλία σταθμό στο μουσικό γίγνεσθαι, που ενώνει αρμονικά δύο λαούς και πολιτισμούς.

Η συναυλία περιλαμβάνει επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών και μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τραγούδια από την Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα.

Οι Έλληνες σολίστες που συμμετέχουν είναι οι Γιώργος Παπαχριστούδης -πιάνο, Γιώργος Μάτσικας και Κωνσταντίνος Γεδίκης -μπουζούκι, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος -πνευστά και Ανδρέας Κατσιγιάννης -σαντούρι.  Στο τραγούδι συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Κώστα Γανωσέλη, στενού συνεργάτη του Γιώργου Νταλάρα στις συναντήσεις του με τις μεγάλες ορχήστρες.

Συντελεστές
Πιάνο: Γιώργος Παπαχριστούδης, μπουζούκι: Γιώργος Ματσίκας και Κωνσταντίνος Γεδίκης, πνευστά: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, σαντούρι: Ανδρέας Κατσιγιάννης, ενορχηστρώσεις: Κώστας Γανωσέλης, σχεδιασμός ήχου-ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος, φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος.

Λόγω των δυσμενών και επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός δήμου Νέας Σμύρνης ανκοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας «Σμύρνη - Νέα Σμύρνη Γέφυρες Πολιτισμού».

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με βάση τον τρόπο που έχουν αγοραστεί τα εισιτήρια:
1. Για όσα εισιτήρια η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα του αγοραστή.
2. Για αγορές που έγιναν με μετρητά από τα εκδοτήρια του Άλσους Νέας Σμύρνης, θα επιστραφούν στον ίδιο χώρο από τις 3 έως τις 13 Οκτωβρίου και ώρες 09:00 - 14:00 και 18:00 – 22:00.
3. Για αγορές που έχουν γίνει με μετρητά από άλλα σημεία, επικοινωνείτε με το γραφείο παραγωγής στο τηλέφωνο 210 92 13310 για να συνεννοηθείτε αν προτιμάτε να γίνει η επιστροφή με μετρητά στο γραφείο παραγωγής ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Ο δήμος Νέας Σμύρνης, μετά από την τεράστια ανταπόκριση του κοινού σε αυτή τη sold out συναυλία, δεσμεύεται να την πραγματοποιήσει στο άμεσο χρονικό διάστημα σε νέο τόπο και χρόνο.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς