Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 33χρονος είχε προσπαθήσει να μπει σε άλλο κατάστημα πριν το κοσμηματοπωλείο
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 11:42
UPD:11:46
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Έθνος».

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο κατέθεσε ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται, ενώ τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

«Είδα έναν άντρα να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει», κατέθεσε η υπάλληλος σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πόρτα του κοσμηματοπωλείου» πρόσθεσε η ίδια, κατά το δημοσίευμα.

Παράλληλα, όπως γράφει η εφημερίδα, ειδικός φρουρός ο οποίος έφτασε πρώτος μαζί με έναν συνάδελφό του στο σημείο, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 33χρονος, αφού βγήκε από το κοσμηματοπωλείο και αφού είχε ήδη τραυματιστεί, βρισκόταν σε αμόκ και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Είδα τον άνδρα να έχει τραύματα στον λαιμό και να βρίσκεται σε αμόκ. Ήθελε να αποφύγει τη σύλληψή του. Άρπαξε ένα γυαλί από τη σπασμένη τζαμαρία και απείλησε υπάλληλο του ΕΚΑΒ. Κινήθηκε επίσης κατά πολιτών.  Μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει στρέφοντας το γυαλί προς το στήθος του» φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές με γνώση της δικογραφίας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή