Τομ Χανκς: «Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν»

Ο ηθοποιός διαψεύδει δημοσιεύσεις για τη φημολογούμενη δωρεά και βράβευσή του στην Ελλάδα
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 18:15
UPD:18:22
A- A A+

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τομ Χανκς, με tweet στο λογαριασμό του,  διαψεύδει ειδήσεις που τον ήθελαν να έρχεται στην Ελλάδα για να βραβευθεί.

Δημοσιεύσεις, κυρίως σε διαδικτυακούς τόπους, παρουσίαζαν τον Τομ Χανκς να έχει κάνει μια δωρεά -ενός εκατομμυρίου ευρώ- σε αρχαιολογικές ανασκαφές στην Ελλάδα και να έρχεται στη χώρα μας για να βραβευθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
 

Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον

Μάλιστα, φημολογείται ότι ήδη είχαν αρχίσει να πωλούνται εισιτήρια, με αποτέλεσμα ο 62χρονος καλλιτέχνης να αναγκαστεί να διαψεύσει τα πάντα στον λογαριασμό του στο twitter, με την ένδειξη «Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, ακτιβίστρια και παραγωγός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, που διέψευσε με τη σειρά της τις αναληθείς πληροφορίες.

Ανακοίνωση διάψευσης της είδησης εξέδωσε και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση

Σας κάνουμε γνωστό ότι σε πολλούς διαδικτυακούς τόπους έχει αναρτηθεί η ψευδής είδηση ότι ο ηθοποιός Τομ Χανκς θα βραβευθεί από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 6 Οκτωβρίου για την δωρεά 1.000.000 (ενός εκατομμυρίου) ευρώ για τη συστηματική ανασκαφή στη νησίδα Δεσποτικό.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διαψεύδει την είδηση αυτή και ζητά την άμεση ανάκλησή της.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή