Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 12:16
UPD:12:19
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση» και καταγγέλλει την «αποδόμηση υπηρεσιών» του Σώματος.

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί, μετά από τη χθεσινή επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Υπενθυμίζεται ότι από την χθεσινή επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ και πέτρες τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Τρεις εξ αυτών αποχώρησαν χθες το βράδυ μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και ο τέταρτος βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα το πρωί.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση» και καταγγέλλει την «αποδόμηση υπηρεσιών» του Σώματος. «Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους "γνωστούς και χαϊδεμένους" εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια;» αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θυμίζοντας ότι η Ένωση «έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα».

«Η ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηρων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν» προστίθεται στην ανακοίνωση της Ένωσης, η οποία καταλήγει: «Ήταν η πρώτη "επιτυχημένη" μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι' αυτό μάλλον "σουλάτσαραν" ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιες (οι πεζές) και έγιναν πράξη».

Σημειώνεται ότι η Ένωση συνοδεύει την ανάρτησή της με φωτογραφίες από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή