Δεν πωλείται το Γουέμπλεϊ

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 18:33
UPD:18:34
wikimedia/Wikiolo
A- A A+

Ο υποψήφιος αγοραστής του Wembley, Σαχίντ Καν, «έκανε πίσω» κι ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσει το θέμα της πώλησης του «ναού του ποδοσφαίρου».

Την είδηση για το «ναυάγιο» της υπόθεσης γνωστοποίησε επισήμως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αιτιολογώντας ότι  ο Αμερικανός με πακιστανική υπηκοότητα, Καν, απέσυρε την προσφορά του.

«Σε μια πρόσφατη συνάντηση με τον κ. Καν, μας είπε ότι χωρίς την ισχυρή υποστήριξη από το άθλημα, η προσφορά του θεωρείται πιο διχαστική απ΄ ό,τι αναμενόταν και αποφάσισε να αποσύρει την πρότασή του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας, Μάρτιν Γκλεν.

Αιτία της απόσυρσης της προσφοράς των 600 εκατομμυρίων λιρών που είχε καταθέσει ο Καν, είναι ότι δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση μεταξύ των μελών της διοίκησης της βρετανικής ομοσπονδίας. Αντίθετα, η πρόταση πώλησης φαίνεται ότι υποστηρίχτηκε από μια μικρή μειοψηφία του Δ.Σ.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε κάνει την προσφορά του τον Απρίλιο και η ομοσπονδία προγραμμάτιζε με τα χρήματα να επενδύσει σε εγκαταστάσεις και γενικά την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Η πρόταση πώλησης είχε συζητηθεί από το συμβούλιο της FA και η οριστική ψηφοφορία θα πραγματοποιείτο στις 24 Οκτωβρίου.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις