Το μήνυμα του πιλότου του F-16 στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

«Πηγή ενότητας το 'όχι' των Ελλήνων»
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 15:52
UPD:18:01
info info

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το "όχι" των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας, όπως αποδεικνύει η παρουσία του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια πολλά» ανέφερε.

A- A A+

«Το "όχι" των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας» ήταν το μήνυμα που έστειλε από τους αιθέρες ο πιλότος της Ομάδας «Ζευς», στο πλαίσιο της καθιερωμένης επίδειξης στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το "όχι" των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας, όπως αποδεικνύει η παρουσία του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία. Χρόνια πολλά» ανέφερε από το πιλοτήριο του μαχητικού αεροσκάφους.

«Κύριε επισμηναγέ, τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προσθέτοντας: «Αποδεικνύετε καθημερινώς και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεστε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, τον εναέριο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή