Πετρούνιας: Όλα πήγαν καλά

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 20:23
UPD:20:24
EPA/NOUSHAD THEKKAYIL
A- A A+

Μήνυμα αισιοδοξίας, μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο, καθώς και πολλές ευχαριστίες προς όσους βοήθησαν σ΄ αυτήν, έστειλε ο Λευτέρης Πετρούνιας από το Ανσί της Γαλλίας.

«Όλα πήγαν καλά! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωσή μου», έγραψε ο «άρχοντας των κρίκων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον δρ. Λαφός με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…».

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής θα παραμείνει νοσηλευόμενος για μία ημέρα και πρόκειται να πάρει αύριο (Τρίτη 06/11) εξιτήριο από τη Γενική Κλινική του Ανσί, αλλά θα μείνει στη γαλλική πόλη για ακόμη μερικές ημέρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις