Κυρ. Μητσοτάκης: Τον Αλ. Τσίπρα τον ενδιαφέρει μόνο η πολιτική του επιβίωση

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος»
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 14:34
UPD:14:35
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Κυνισμό και αλαζονεία καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Επιστρέφοντας, αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα. Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση», ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες”. Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Όπως συμπλήρωσε, «μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος».

Ανέφερε, δε, ότι το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. 

«Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά  μόνο η πολιτική του επιβίωση. Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα», κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή