Άρης: Παρουσιάστηκε ο Παντελίδης

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 15:05
UPD:15:07
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Έχουμε έναν πολύ αξιόλογο Έλληνα προπονητή, είναι επιλογή του προέδρου και δική μου» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, καλωσορίζοντας τον 53χρονο τεχνικό στην ομάδα.

A- A A+

Προπονητής του Άρη και επισήμως είναι από σήμερα ο Σάββας Παντελίδης. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι πανέτοιμος για να συνεισφέρει στην εκπλήρωση του στόχου που έχει τεθεί και δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

«Έχουμε έναν πολύ αξιόλογο Έλληνα προπονητή, είναι επιλογή του προέδρου και δική μου» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, καλωσορίζοντας τον 53χρονο τεχνικό στην ομάδα.

INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από την πλευρά του ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είπε:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και ξέρω που είμαι. Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι πως εγώ και η ομάδα έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Με πάρα πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, αλλά είμαι έτοιμος γι' αυτό».

Στη συνέχεια, μίλησε για:

 • τη φιλοσοφία της ομάδας: «Μετά από λίγο χρονικό διάστημα, γνωρίζοντας τα παιδιά, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο αναλυτικά. Ταιριάζουμε απόλυτα με την φιλοσοφία αυτή, το λάτιν κομμάτι. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω πολλά. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα ταιριάζει στο προφίλ του Άρη, ήρθα σε ένα από τα top κλαμπ της Ελλάδας. Να βελτιώσουμε μερικές αδυναμίες. Δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε πολλά».
 • το κίνητρο στην απόφασή του: «Ασφαλώς και είναι πολύ μεγάλη πρόκληση ο Άρης. Σαν άνθρωπος, έχω μάθει να μην φοβάμαι. Επίσης, έχω μάθει να δουλεύω πολύ. Με την διοίκηση, τον κόσμο και την ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά».
 • τον φετινό στόχο του Άρη: «Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Είναι καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και θα χρειαστώ λίγο χρόνο να γνωρίσω την ομάδα μου. Ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να γινόμαστε καλύτεροι, να είμαστε βελτιωμένοι και στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη».
 • το ποιος ήθελε περισσότερο τη συνεργασία: «Πάντα σε μία συνεργασία το θέλουν και οι δύο…».
 • τον χρόνο που χρειάζεται για να βάλει τη δική του σφραγίδα: «Γίνεται σε μία καλή περίοδο, γιατί έχουμε 10 μέρες να δουλέψουμε. Αν την Κυριακή είχαμε ματς θα ήταν διαφορετικά. Σίγουρα δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο, γνωρίζω την ελληνική πραγματικότητα, έχω δει την ομάδα και ξέρω τους αντιπάλους».
 • INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  τις αδυναμίες του Άρη: «Ξέρω που έρχομαι. Είπα και πριν πως έρχομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας. Μεγάλες απαιτήσεις, μία ομάδα που έχει κόσμο, που έχει αδικηθεί και ταλαιπωρηθεί. Αναγνωρίζω τη δυσπιστία, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ, να πείσουμε με την δουλειά μας. Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει με ρεαλισμό τα παιχνίδια. Ο Αστέρας ήταν τρίτος σε τελικές προσπάθειες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μέσα από τον τρόπο παιχνιδιού θέλουμε να κάνουμε την ομάδα ρεαλιστική».
 • το πρώτο πράγμα που θα πει στους παίκτες: «Η άποψή μου σχετικά με το ποδόσφαιρο, έχει να κάνει πως ένα ματς είναι όλη η εβδομάδα. Θα ζητήσω να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να δουλεύουν πολύ. Αν όλη την εβδομάδα είναι ποδοσφαιριστές όλη τη μέρα, τότε θα πάνε όλα καλά».
 • το αν περίμενε ότι θα ήταν εδώ, όταν ήρθε ως αντίπαλος: «Όταν ήρθα σαν αντίπαλος ζήλεψα την ατμόσφαιρα, αλλά δεν το περίμενα τότε πως σήμερα θα ήμουν εδώ…».
 • το ρόστερ του Άρη: «Είναι πολύ καλό. Θα γίνει βέβαια μία αξιολόγηση, αλλά ακόμα είναι νωρίς…».
 • το τι γνωρίζει για τον φετινό Άρη: «Ξέρω πολλά περισσότερα, από όσα σας λέω τώρα. Αλλά αυτό που προέχει είναι να πω τις αδυναμίες πρώτα στους παίκτες και μετά σε όλους τους υπόλοιπους».
 • την αμφισβήτηση του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Αυτό συμβαίνει συνέχεια όταν ένας νέος προπονητής πάει σε μία ομάδα. Η δουλειά μου είναι να βελτιώσουμε έτσι την ομάδα, ώστε να εμφανίζεται στο γήπεδο και ακόμα και αυτοί που είναι δύσπιστοι να μας πιστέψουν για να είναι στο πλευρό ματς και να παλέψουμε όλοι μαζί για τον στόχο».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις