Το εμπορικό τρίγωνο του δήμου Αθηναίων υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Ολοήμερη γιορτή την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 19:18
A- A A+

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το εμπορικό τρίγωνο του δήμου Αθηναίων γιορτάζει και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, με επίκεντρο την πλατεία Αγίας Ειρήνης που μετατρέπεται σε σκηνή μιας μεγάλης γιορτής, ενώ η πλατεία Καραμάνου να μας καλεί να διαβάσουμε όλοι μαζί.

Καταστηματάρχες, κάτοικοι και επισκέπτες του εμπορικού τριγώνου του δήμου Αθηναίων θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις:

NIKOLAS KOMINIS

10:00 -14:00 | Η Κινητή Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), που λειτουργεί στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα βρίσκεται στην πλατεία Καραμάνου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Βύσσης.

15.00 | Το Πρόγραμμα Πιλοτικής Αναβάθμισης του εμπορικού τριγώνου, που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συνεργάζεται για άλλη μία φορά με την οργάνωση «Μπορούμε», στηρίζοντας το μήνυμα «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη». Με την πολύτιμη συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με την υποστήριξη της Ένωσης Καταστηματαρχών Οπωροπωλών πλατείας Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών, σεφ και εθελοντές θα προσφέρουν εδέσματα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Επίσης, καταστηματάρχες της πλατείας προσφέρουν ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όσους βρεθούν κοντά μας.

18.00 | Καταστηματάρχες και επαγγελματίες στολίζουν το δέντρο του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το οποίο, αντί για μπάλες και γιρλάντες, θα γεμίσει με επαγγελματικές κάρτες, τονίζοντας, για άλλη μια φορά, τη σημασία του ιστορικού και παραδοσιακού εμπορικού χαρακτήρα της γειτονιάς μας.

Ταυτόχρονα, ένα δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα περιμένει τους Αθηναίους και τους επισκέπτες στην οδό Μιλτιάδου, που επίσης θα στολιστεί με επαγγελματικές κάρτες του εμπορικού τριγώνου.

19.00 | Η εορταστική ημέρα θα κλείσει με συναυλία της Big Band του δήμου Αθηναίων, η οποία, θα μας κάνει παρέα με τους ήχους των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Παράλληλα, η έκθεση «Μικρή συλλογή στις βιτρίνες», από τη συλλογή της Cheapart, θα εμφανίζεται σε εμπορικά καταστήματα των οδών Αιόλου, Καΐρη, Πολυκλείτου και Βύσσης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς