Κινδυνεύει με -3 η ΑΕΛ εάν δεν πληρώσει 56.000 ευρώ στον Αναστασιάδη

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 18:42
UPD:18:42
FACEBOOK/ΑΕΛ / AEL F.C.
A- A A+

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών θα τιμωρηθεί η ΑΕΛ, εάν έως τις 18/12 δεν καταβάλλει το ποσό των 56.000 ευρώ στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τη διαμάχη που έχει με την θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία έχει διορία μέχρι την προσεχή Τρίτη να εξοφλήσει τον πρώην προπονητή της προκειμένου να μην της αφαιρεθούν βαθμοί από το πρωτάθλημα της Super League.

Η θεσσαλική ΠΑΕ σε ανακοίνωση της στις 7/12 είχε αναφέρει τα εξής για τη συγκεκριμένη διαμάχη: «Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο. 

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε. 

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις