Τριμερής συνάντηση των ΥΠΕΞ Ελλάδας, Κύπρου και Παλαιστίνης

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 15:39
UPD:15:44
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος

A- A A+

Τριμερή υπουργική συνάντηση θα έχουν τη Δευτέρα στην Αθήνα οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Παλαιστίνης.

Κατά τις διευρυμένες συνομιλίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 11.30, οι Γιώργος Κατρούγκαλος, Νίκος Χριστοδουλίδης και Ριάντ Μάλκι θα διερευνήσουν τις δυνατότητες τριμερούς συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως ο τουρισμός, ο αγροτικός τομέας, η ανανεώσιμη ενέργεια, ο πολιτισμός και η εκπαίδευση.

Οι εργασίες της τριμερούς θα συνεχιστούν σε γεύμα εργασίας (13.00) και οι συζητήσεις θα εστιάσουν σε θέματα περιφερειακού ενδιαφέροντος, καθώς και στο Κυπριακό.

Νωρίτερα, στις 11.00, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί διμερώς με τον κ. Χριστοδουλίδη για να συζητήσουν τις εξελίξεις στην περιοχή και το Κυπριακό.

Την Τρίτη στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί, τέλος, διμερής συνάντηση του κ. Κατρούγκαλου με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστίνης, Ριάντ Μάλκι. Έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων και της μορφωτικής - πολιτιστικής συνεργασίας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή