Επίσημη επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Πρ. Παυλόπουλος

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 14:23
UPD:14:25
INTIME NEWS/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
A- A A+

Επίσημη επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις Βρυξέλλες, πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον κ. Γιούνκερ και θα συμμετάσχει σε γεύμα με το Κολλέγιο των Επιτρόπων.

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραβρεθεί σήμερα το απόγευμα σε δεξίωση που παραχωρεί προς τιμήν του η πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, Ελευθερία Γαλαθιανάκη, με προσκεκλημένους Έλληνες εκπροσώπους από την ομογένεια, την Εκκλησία και Έλληνες εργαζομένους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο, καθώς και στρατιωτικούς του ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, όπου θα τον υποδεχτεί ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, και θα συναντηθεί με τους Έλληνες εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή