Ποτάμι για Χαλυβουργική: Άλλο ένα εμβληματικό λουκέτο

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 15:46
UPD:16:03
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Για «άλλο ένα εμβληματικό λουκέτο» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, με αφορμή τις εξελίξεις στη Χαλυβουργική.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας «η Χαλυβουργική ήταν επί δεκαετίες μια από τις πιο εμβληματικές επιχειρήσεις της χώρας. Σήμερα, ύστερα και από δικαστικές διαμάχες, φθάνει κοντά στο λουκέτο όπως έγινε και με πολλές άλλες μεγάλες βιομηχανίες που είχαν απομείνει να λειτουργούν στην Ελλάδα».

«Η κρίση, το δυσμενές επιχειρηματικό κλίμα, οι δυσκολίες στη χρηματοδότηση, ειδικά οι υψηλές τιμές στην ενέργεια και τα προβλήματα στη ΔΕΗ έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον», πρόσθεσε και επεσήμανε πως «ο κ.Τσίπρας απαριθμεί επιτυχίες και πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της υπερφορολόγησής του, όταν οι συνθήκες για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν γίνονται όλο και πιο δύσκολες, ο διεθνής ανταγωνισμός μεγαλώνει και χιλιάδες εργαζόμενοι δεν ξέρουν αν αύριο θα έχουν δουλειά».

«Σε μια ελεύθερη οικονομία, αυτό που θα ‘πρεπε να αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση θα ήταν η δημιουργία αναπτυξιακού περιβάλλοντος ώστε να οι εξωστρεφείς μεγάλες επιχειρήσεις που δημιουργούνται να είναι πολύ περισσότερες από αυτές που κλείνουν. Αλλά για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτό είναι δευτερεύον ζήτημα. Το πρώτο είναι η εξαγορά εκλογικής πελατείας», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.  

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή