Στ. Θεοδωράκης: Ζητείται σοβαρός συριζαίος στα Εξάρχεια

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 19:45
UPD:19:45
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Την επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα κάτοικοι των Εξαρχείων σχετικά με την κατάσταση που ζουν στην περιοχή τους σχολιάζει μέσω Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραθέτει συγκεκριμένα τμήματα της περιγραφής τους και σημειώνει:

«Από την μία λοιπόν οι πολίτες των Εξαρχείων και από την άλλη ο κ. Τσίπρας, που επιμένει ότι ο Δεκέμβρης δεν είναι μόνο μολότοφ και καταστροφές αλλά και "εκατοντάδες πολύμορφες συμμετοχικές δράσεις σε όλη τη χώρα". Πού τις είδε;

Τον προκάλεσα και χθες στη Βουλή να μας πει έστω και μία "πολύμορφη συμμετοχική δράση" που γεννήθηκε από τις στάχτες, τις καταστροφές και τις λεηλασίες της Αθήνας.

Εντάξει, να πάσχουν από βαρβαρολαγνεία κάποιοι περιθωριακοί και κάποιοι εξωκοινοβουλευτικοί. Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός;

Δεν υπάρχει αλήθεια, ένας σοβαρός συριζαίος κάτοικος Εξαρχείων να πει στον πρωθυπουργό τι πραγματικά συμβαίνει; Να τον προσκαλέσει μια μέρα στο σπίτι του να δει στα κλεφτά από τα παράθυρα τις "πολύμορφες και συμμετοχικές δράσεις"; Και αν δεν μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ας στείλει την υπουργό του ή κάποιον έμπιστό του. Να δουν τον αργό θάνατο μιας ιστορικής γειτονιάς και να πάψουν να περιπαίζουν τους πολίτες» επισημαίνει ο κ. Θεοδωράκης.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή