Αγγλία: Ο Σάρι δεν ήξερε για τη μεταγραφή του Πούλισιτς

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 13:56
UPD:13:58
Action Images via Reuters/PAUL CHILDS
«Δεν ήξερα τίποτα για τον Πούλισιτς» δήλωσε ο Σάρρι σε δημοσιογράφους, μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) με το Σαουθάμπτον. «Ο σύλλογος ρώτησε την άποψή μου γι΄ αυτόν πριν από ένα μήνα περίπου. Η γνώμη μου ήταν θετική, σήμερα (Τετάρτη 2/1) γνωρίζω ότι η συμφωνία έγινε, αλλά δεν ήξερα τίποτα».
A- A A+

Ο Μαουρίτσιο Σάρρι δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για τη συμφωνία της Τσέλσι να υπογράψει τον Κριστιάν Πούλισιτς, μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε χθες (2/1) ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μετακίνηση, αξίας 64 εκατ. ευρώ, του διεθνή με τις Ηνωμένες Πολιτείες ποδοσφαιριστή.

Ως μέρος της μεταγραφής, ο Πούλισιτς παρέμεινε δανεικός στη Ντόρτμουντ μέχρι το τέλος της σεζόν, που σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί στην Premier League ως την έναρξη της περιόδου 2019-20.

Εντούτοις, ενώ οι «μπλε» εξασφάλισαν την υπογραφή του, ο Σάρι ήταν έκπληκτος με την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη, παρότι οι αξιωματούχοι του συλλόγου είχαν ζητήσει την εκτίμησή του.

«Δεν ήξερα τίποτα για τον Πούλισιτς» δήλωσε ο Σάρρι σε δημοσιογράφους, μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) με το Σαουθάμπτον. «Ο σύλλογος ρώτησε την άποψή μου γι΄ αυτόν πριν από ένα μήνα περίπου. Η γνώμη μου ήταν θετική, σήμερα (Τετάρτη 2/1) γνωρίζω ότι η συμφωνία έγινε, αλλά δεν ήξερα τίποτα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις