Η «Υδρόγειος» του Παναγιώτη Λάμπουρα στην αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 09:00
A- A A+

Ο Παναγιώτης Λάμπουρας υποδέχεται τον νέο χρόνο με μια συναυλία στον ιερό χώρο της αγγλικανικής εκκλησίας του Αγίου Παύλου, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ [Φιλελλήνων 27,  Σύνταγμα].

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και το βιολί που τον συνοδεύει πάντα στις ζωντανές του εμφανίσεις, παρουσιάζει τα τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Υδρόγειος», όπως και τραγούδια που αγαπάει πολύ.

Μια πρωτότυπη «συνομιλία» φωνής και βιολιού, ένας «πειραματικός» γάμος διαφορετικών ειδών μουσικής στον μυσταγωγικό χώρο της αγγλικανικής εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Μαζί του θα είναι οι μουσικοί Άλκης Δήμος (ούτι, ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα), Αντώνης Τσιάπαλης (ηλεκτρικό μπάσο).

Ο Παναγιώτης Λάμπουρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, ενώ έχει σπουδάσει κλασσικό βιολί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διακρίθηκε στους 4ους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ενώ παράλληλα συνέχισε αναζητώντας τον προσωπικό του ήχο μέσα από τη σύνθεση και το βιολί. Τον Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία με τίτλο «Υδρόγειος», όπου υπογράφει ο ίδιος τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή