Σπύρος Λυκούδης: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 15:26
UPD:15:28
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μήνυμα πως δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έστειλε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, τονίζοντας πως είναι θετικός απέναντι στην Συμφωνία των Πρεσπών αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις πολιτικές εξελίξεις.

«Εγώ δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν είμαι κυβερνητικός βουλευτής και μια ψήφος εμπιστοσύνης στον κ Τσίπρα, σημαίνει αποδοχή της συνολικής του πολιτικής. Δεν θα το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha 989» ο κ. Λυκούδης εκτίμησε πως η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη μεταρρυθμιστική, δημοκρατική παράταξη, τονίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να μην δει σε αυτήν κι ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε, όμως, πως όπως είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η παράταξη δεν μπορεί να συγκροτηθεί.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε πως «είπε το αυτονόητο ο κ Τσίπρας. Είπε ότι αν φύγει ο Καμμένος, δεν έχω πλειοψηφία, δεν μπορώ να προχωρήσω σε πρωτοβουλίες, ακόμα και στην Συμφωνία των Πρεσπών. Θα αναζητήσω νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία με ψήφο εμπιστοσύνης και αν δεν την βρω και αυτή, θα πάω σε εκλογές».

«Από κει και πέρα ακούω διάφορα για το τί θα πει την Παρασκευή με τον κ Καμμένο», σημείωσε. 

naftemporiki.gr

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή