Στους ρυθμούς της Med7 η Λευκωσία

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 12:39
UPD:12:44
TWITTER/@AnastasiadesCY
A- A A+

Επί ποδός βρίσκεται η κυπριακή αστυνομία λόγω της Συνόδου των επτά κρατών του ευρωπαϊκού νότου (Med7) που διεξάγεται σήμερα στη Λευκωσία.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχουν τεθεί σε ισχύ στην περιοχή του Συνεδριακού Κέντρου. Από τις 13:00 και μετά, το συνεδριακό κέντρο θα μπορούν να προσεγγίσουν μόνο όσοι φέρουν διαπίστευση για τη Σύνοδο Med7, ενώ η είσοδος εντός του κέντρου θα γίνεται σε προκαθορισμένες ώρες και πριν από τις 15.00 το απόγευμα, όταν οι πόρτες θα κλείσουν προκειμένου να γίνουν οι προετοιμασίες για τις αφίξεις των ξένων ηγετών.

Ν. Αναστασιάδης: Η «καρδιά» της Μεσογείου στη Λευκωσία

«Η "καρδιά" της Μεσογείου, σήμερα στη Λευκωσία», έγραψε σε ανάρτησή του στο Τwitter ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, εν όψει της Συνόδου.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου χαρακτήρισε την σημερινή μέρα σημαντική και επισήμανε πως οπωσδήποτε στη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου «θα αναφερθούν και θέματα της διεθνούς επικαιρότητας και σίγουρα θα αναφερθεί και το Κυπριακό».

Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί με Κοινή Διακήρυξη, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Προδρόμου, θα στέλνει ένα «μήνυμα του Νότου προς τις Βρυξέλλες εν όψει των ευρωεκλογών για τις προσδοκίες που έχουμε από την Ε.Ε.». «Επιθυμία όλων είναι να αποφύγουμε πολιτικές παρεκτροπές, ακραία αποτελέσματα και την τάση που υπάρχει σε κάποιες χώρες για φυγόκεντρες πολιτικές και ευρωσκεπτικισμό. Είναι λοιπόν και μια κατάθεση ευρωπαϊκής ενότητας» κατέληξε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή