Ερπυστριοφόρο για παιχνίδια στο χιόνι

Παγκόσμιο ντεμπούτο για το Nissan Altima AWD στον Καναδά
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 22:21
UPD:22:21
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Μας αρέσουν αυτά τα projects που σε κάνουν να νιώθεις ότι το αυτοκίνητο είναι ένα ωραίο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά. Είχαμε δει κάτι ανάλογο στο παρελθόν με άλλον Ιάπωνα κατασκευαστή και μάλιστα στα μέρη μας, σε μια ειδική παρουσίαση στον Παρνασσό. Μετά τα 370Zki και Rogue Warrrior, η Nissan συνεχίζει την «παράδοση» στο χιόνι, εξοπλίζοντας με βαρέως τύπου ερπύστριες το Altima-te AWD, ένα μοναδικό σεντάν, που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μόντρεαλ.

Είναι ένα sedan που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα μας έχει παρουσιάσει η Nissan. Στην ουσία πρόκειται για ένα project που αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην τετρακίνηση (AWD) και μια πρόσθετη επιλογή για τον Καναδό υποψήφιο αγοραστή. Με την κωδική ονομασία «Altima-te AWD», αυτό το μοναδικό όχημα βασίζεται στο νέο Nissan Altima AWD και συνεχίζει το «έθιμο» της Nissan που θέλει να δημιουργεί επιθετικά, μοναδικά μοντέλα, εξοπλισμένα με ένα σύστημα ερπυστριών βαρέως τύπου.

«Δεν πρόκειται για ένα Altima όπως το ξέρουμε», δήλωσε ο Joni Paiva, πρόεδρος της Nissan Canada Inc. «Για το μοντέλο του τρέχοντος έτους επαναπροσδιορίζουμε τι αντιπροσωπεύει αυτή η ιστορική ονομασία. Το Altima-te AWD έρχεται να ενωθεί με τα υπόλοιπα μοναδικά μοντέλα που είναι ειδικά εξοπλισμένα για το χιόνι, όπως το Rogue Warrior και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην αγορά: Αυτό το Altima έχει την ικανότητα να κινείται στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες». Το Altima-te AWD θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Καναδά, αυτόν τον μήνα. Βίντεο με το συναρπαστικό «Altima-te AWD» μπορείτε να απολαύσετε στο https://youtu.be/OlehfPQB4Rs.   

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή