Στ. Θεοδωράκης: Διπλή ανηθικότητα από τους έξι βουλευτές

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 12:24
UPD:12:32
INTIME NEWS/INTIMEnews / INTIMEsports
A- A A+

Για ευτελισμό του πολιτικού συστήματος με αφορμή την «προσχώρηση» των έξι βουλευτών στην πλειοψηφία έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τους για διπλή ανηθικότητα, αφού, όπως είπε, και δεν εκπροσωπούν τους πολίτες που τους ψήφισαν και δίνουν λευκή επιταγή στην κυβέρνηση.

«Οι βουλευτές που είναι σήμερα στην ελληνική Βουλή έχουν εκλεγεί με λίστα. Και οι μετακινήσεις τους είναι άλλο ένα δείγμα του ευτελισμού του πολιτικού συστήματος» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας ότι  δεν θα δεχόταν βουλευτή από άλλο κόμμα στο Ποτάμι. «Έχω αρνηθεί έδρα ανεξάρτητου» είπε.

Όσον αφορά τον Κανονισμό της Βουλής ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε να υπάρξει δέσμευση ότι εν μέσω κοινοβουλευτικής περιόδου δεν αλλάζουν κόμμα οι βουλευτές. «Βέβαια, όταν το είπα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά δεν απάντησαν, έμειναν σκυμμένοι στα χαρτιά τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το «Μακεδονικό» επιτέθηκε στη Ν.Δ., διερωτώμενος γιατί δεν βάζει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε., αφού πιστεύει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καταστροφική. «Διότι υποκρίνονται, ξέρουν ότι είναι καλύτερο η χώρα να λέγεται Βόρεια Μακεδονία από το σκέτο Μακεδονία που τους έλεγαν μέχρι χθες» υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης.

Υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δημοκρατίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι μεγάλο και οι ένοχοι είναι πολλοί, υπογράμμισε, τέλος, ότι δεν θα κάνουμε τη χάρη σε όσους προσπαθούν να ισοπεδώσουν το Ποτάμι για να μην έχει πολλές επιλογές ο ελληνικός λαός.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή