Η Opel Ελλάδος στον Όμιλο Συγγελίδη

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 13:13
UPD:13:28
REUTERS/JEAN-PAUL PELISSIER
A- A A+

Του Γιάννη Κανουπάκη
jkan@naftemporiki.gr

Aπό μέλη της οικογένειας Συγγελίδη θα εξαγορασθεί η Εθνική Εταιρία Πωλήσεων της Opel στη χώρα μας, όπως έγινε γνωστό επισήμως. Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και καιρό στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου και επιβεβαιώθηκε πια σήμερα από τα κεντρικά της Opel, που ως γνωστόν έχει περιέλθει στον έλεγχο της γαλλικής PSA.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση, το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρεία, υπό τη νέα ιδιοκτησία. Η συμφωνία, βεβαίως, θα εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

«Σύμφωνα με τους στόχους του στρατηγικού μας σχεδίου PACE! αυτή είναι μία ακόμη απόφαση η οποία θα καταστήσει τη δομή των πωλήσεών μας πιο ευέλικτη, αποδοτική και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστική» δήλωσε ο Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall. «Ο Συγγελίδης είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρείες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας» πρόσθεσε.

Ο Όμιλος Συγγελίδη είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Citroën από το 1965, της Peugeot από το 2014 και της DS Automobile από το 2018.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή