Ποτάμι: Το σόου Πολάκη δεν παραγράφει τις αντιθεσμικές ενέργειές του

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 13:35
UPD:13:37
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

«Το χθεσινό σόου του κ. Πολάκη στην ΕΡΤ, όσο και αν δίνει υλικό για σατιρικές εκπομπές, δεν μπορεί να παραγράψει τις πρωτοφανείς αντιθεσμικές ενέργειές του» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς σχολιάζοντας τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αναφορά στο θέμα του δανείου που έλαβε ο κ. Πολάκης από την Attica Bank έκανε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

«Ζητείται πολίτης που να έχει πάρει αυτή την εποχή δάνειο ύψους 100.000 ευρώ με τους ίδιους όρους που συνοδεύουν το δάνειο του υπουργού της κυβέρνησης. Είναι προβληματικό σε μια εποχή τραπεζικής ασφυξίας να μην δίνονται ξεκάθαρες απαντήσεις για τους όρους που δανειοδοτήθηκε ένας υπουργός της κυβέρνησης» είπε.

Σημείωσε ακόμη πως το καθεστώς της ασυλίας των βουλευτών, άρα και των υπουργών, παραμένει προβληματικό, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που έρθει το θέμα της ασυλίας του κ. Πολάκη στη Βουλή αυτός πάλι που θα αποφασίσει θα είναι η κυβερνητική πλειοψηφία.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή