«Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων»

Από τις 2 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 09:05

DAD - Sinosauropteryx

A- A A+

Η νέα εντυπωσιακή τρισδιάστατη ταινία «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη «Θόλο» Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου» από το Σάββατο 2 Μαρτίου [Πειραιώς 254, Ταύρος].

DAD - Sinosauropteryx

Πρόκειται για ένα υπερθέαμα για τα εντυπωσιακότερα πλάσματα που κατοίκησαν ποτέ τον πλανήτη πριν από εκατομμύρια χρόνια. Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν ξανά μέσω της τεχνολογίας της «Θόλου» και προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

DAD - Iguanodon

Ο θεατής ταξιδεύει εκατομμύρια χρόνια πριν, στην Τριασική, Ιουρασική και Κρητιδική περίοδο και ανακαλύπτει τους τρομερούς προγόνους των σημερινών πουλιών: τους φτερωτούς δεινοσαύρους.

DAD - Recap

Η ταινία ακολουθεί το φαντασμαγορικό ταξίδι ανακάλυψης ενός πατέρα και της έφηβης κόρης του Λούσι, οι οποίοι εξερευνούν τον πλανήτη από Εποχή σε Εποχή και από ήπειρο σε ήπειρο, αναζητώντας στοιχεία για την προέλευση των πουλιών από τους δεινοσαύρους.

DAD - Ramphorchynchus

Οι πρωταγωνιστές ταξιδεύουν το κοινό σε διαφορετικές χρονικές περιόδους παρέα με επιβλητικά σμήνη από Πτερόσαυρους, Μικροράπτορες, Ραμφόρρυγχους, Αρχαιοπτέρυγες και εξερευνούν εκτάσεις γεμάτες με κολοσσιαίους γίγαντες όπως ο Τρικεράτωψ, ο Ιγκουανόδοντας, ο Γιγανοτόσαυρος, ο Δεινόνυχος, ο Αργεντινόσαυρος -που θεωρείται, ίσως, ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που πάτησε ποτέ στη γη, και άλλα πολλά είδη.

DAD - Parachute

Στη διάρκεια του ταξιδιού οι θεατές θα περάσουν από τροπικά δάση, θα σκαρφαλώσουν σε παγωμένες οροσειρές, θα διασχίσουν προϊστορικές θάλασσες, θα πηδήξουν σε τεράστιες στοές. Στο τέλος, θα γίνουν μάρτυρες της κατακλυσμιαίας τελευταίας μέρας των δεινοσαύρων πάνω στη γη: όταν ο τεράστιος αστεροειδής, που προσέκρουσε πάνω στον πλανήτη, προκάλεσε το ντόμινο της εξαφάνισης αυτών των τρομερών πλασμάτων.

DAD - Microraptor

Η νέα ταινία «Θόλου», που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζει με εύληπτο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο εκπαιδευτικά θέματα όπως: την μετατόπιση των ηπείρων, την κίνηση των αστεριών, τη φύση των αστεροειδών και, φυσικά, διάφορα είδη δεινοσαύρων και την εξέλιξή τους.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή