Στ. Θεοδωράκης: Είμαστε απέναντι και στους συντηρητικούς και στους λαϊκιστές

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 22:08
UPD:22:11
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για τη δημιουργία ενός ευρύτατου προοδευτικού μετώπου εν όψει ευρωεκλογών, απάντησε στο πλαίσιο της ομιλίας του στην εκδήλωση για τα 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως «είμαστε απέναντι και στους συντηρητικούς και στους λαϊκιστές».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω εδώ να απαντήσω στον κ. Τσίπρα που πριν λίγες ώρες είπε πάλι ότι καλούμε τους προοδευτικούς της χώρας  να ενωθούν μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε τους συντηρητικούς, τους ακροδεξιούς και τους νεοφιλελεύθερους. 

Απαντώ λοιπόν στον κ.Τσίπρα. Εμάς μας ενδιαφέρει μια μεγαλύτερη μάχη και αυτή η μάχη περιλαμβάνει και τους λαϊκιστές. Δεν έχουμε μέτωπο με τους λαϊκιστές εναντίον των συντηρητικών. Είμαστε απέναντι και στους συντηρητικούς και στους λαϊκιστές. Είμαστε ευρωπαϊστές. Και το έχω ξαναπεί.

Η ψήφιση, η τολμηρή απόφαση να στηρίξουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι συγχωροχάρτι για τα λάθη και τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αυτόνομο δρόμο μας, λέγοντας στους πολίτες την αλήθεια και γι’ αυτόν που κυβερνάει και γι’ αυτόν που θέλει να έρθει. Δεν θα επιστρέψουμε ως χώρα στους υπουργούς του παρελθόντος, αλλά θα πολεμήσουμε και αυτήν την κυβέρνηση που είναι αναποτελεσματική και διαλυτική».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή