Κ. Κυρανάκης: Όποιος πετάει μολότοφ πρέπει να συλλαμβάνεται

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 10:50
UPD:10:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

«Τα επίσημα στοιχεία της Aστυνομίας διαψεύδουν όσα λέει η κυβέρνηση περί μείωσης της εγκληματικότητας» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, προσθέτοντας ότι «πρέπει επιτέλους η Ελλάδα να γίνει μία κανονική χώρα».

«Ακούω τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεωρεί την Ελλάδα μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στην Ευρώπη. Ας πάνε να ρωτήσουν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τι κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ όταν βλέπει κάποιον πολίτη να πετάει μολότοφ; Τον συλλαμβάνει. Όταν κάποιος πετάει μια μολότοφ, δεν έχει σημασία αν είναι ακροαριστερός, ακροδεξιός, ή ένα παιδί πλούσιας οικογένειας. Πρέπει να συλλαμβάνεται» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», προσθέτοντας πως «ο νόμος πρέπει να τηρείται».

Σημείωσε ακόμη πως η Ν.Δ. ως κυβέρνηση τα επαναφέρει την ομάδα ΔΕΛΤΑ, θα ενισχύσει την ομάδα ΔΙΑΣ και θα καταργήσει το άσυλο στα Πανεπιστήμια. «Η ομάδα ΔΕΛΤΑ που είχε ιδρυθεί από την προηγούμενη κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με προληπτικές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας προλάμβανε καταστάσεις. Αυτήν την ομάδα την κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα την επαναφέρουμε και μαζί με αυτή θα επαναφέρουμε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, θα καταργήσουμε το άσυλο στα Πανεπιστήμια, θα ενισχύσουμε την ομάδα ΔΙΑΣ και σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόζουμε τον νόμο» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή