Γιάννης Αγγελάκας: «Αν δεν παίξουν οι Rotting Christ στην Πάτρα, δεν θα παίξω ούτε εγώ»

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 20:39
A- A A+

Την αντίθεση του στην ανεξήγητη ματαίωση της αποψινής συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα εξέφρασε ο Γιάννης Αγγελάκας, προειδοποιώντας τις δημοτικές αρχές ότι θα ακυρώσει και τη δική του συναυλία.

Rotting Christ

Ο δημοφιλής μουσικός ήταν προγραμματισμένο να παίξει στον ίδιο χώρο που θα έπαιζε και το συγκρότημα Rotting Christ, τον οποίο διαχειρίζεται ο δήμος της Πάτρας. Οι διοργανωτές της συναυλίας των Rotting Christ καταγγέλλουν ότι η Μητρόπολη πίεσε τον δήμο να ακυρώσει την εκδήλωση. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Αγγελάκας στάθηκε στο πλευρό της μπάντας, ανακοινώνοντας πως εάν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος.

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το "τεχνικό πρόβλημα" μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο ‘’προοδευτικός’’ δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη»,
έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικός στην προσωπική του σελίδα.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς