Στο Ισραήλ ο Αλ. Τσίπρας για την τριμερή με Αναστασιάδη, Νετανιάχου και Πομπέο

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:12
UPD:20:22
INTIME NEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Στα Ιεροσόλυμα μετέβη ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να λάβει μέρος στη Συνάντηση Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου, και Ισραήλ, με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

EURONEWS

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού:

  • 19:00: Συνάντηση Κορυφής σχήματος 3+1, με συμμετοχή ηγετών Ελλάδος, Ισραήλ, Κύπρου και του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.
  • 20:30: Διμερής συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπέτζαμιν Νετανιάχου.

Ήδη, το απόγευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση πριν τη Συνάντηση Κορυφής του 0σχήματος 3+1.

Σε αναρτησή του στο twitter, ο Κύπριος Πρόεδρος σημειώνει πως «απτή απόδειξη ότι Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ είναι αξιόπιστοι εταίροι των ΗΠΑ αποτελεί η παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο».

Ο Νίκος Αναστασιάδης ευχαριστεί τον αγαπητό του φίλο, πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, για τη φιλοξενία της 6ης τριμερούς Συνόδου, ενώ εκφράζει τη χαρά του για τη συμμετοχή σε αυτή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή