Ο Νίκολας Κέιτζ χώρισε έπειτα από 4 ημέρες γάμου

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 08:00
UPD:21:30

Νίκολας Κέιτζ - Έρικα Κόικε

A- A A+

Φαίνεται πως η ζωή μιμείται την τέχνη για τον Νίκολας Κέιτζ, καθώς ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Leaving Las Vegas» (Αφήνοντας το Λας Βέγκας) το 1995, ενεπλάκη σε μια ταραγμένη ερωτική σχέση, και ζει την ίδια κατάσταση και στην αληθινή του ζωή.

Νίκολας Κέιτζ - Έρικα Κόικε

Ο Αμερικανός ηθοποιός υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου από τη νέα σύζυγό του, Έρικα Κόικε, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη γαμήλια τελετή στην πόλη της Νεβάδα.

Το ζευγάρι είχε υποβάλει αίτηση για άδεια γάμου το Σάββατο 23 Μαρτίου και παντρεύτηκαν την ίδια μέρα.

Νίκολας Κέιτζ - Πατρίσια Αρκέτ

Την Τετάρτη, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο 55χρονος κινηματογραφικός αστέρας ζήτησε να διαλύσει τον γάμο του με τη make up artist, ισχυριζόμενος ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και «δεν καταλάβαινε τι έκανε, σε βαθμό που δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε γάμο» όπως μετέδωσε το Us Weekly.

Άλις Κιμ - Νίκολας Κέιτζ 

Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Κέιτζ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ, την πρώην σερβιτόρα Άλις Κιμ και την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Νίκολας Κέιτζ

Ο ηθοποιός και ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα παντρεύτηκε την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από, μόλις, 102 ημέρες.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή