Νέα διορία στην ΕΠΟ από τον Γ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 20:22
UPD:20:24
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Διορία έως την προσεχή Τρίτη (9/04) έδωσε στην ΕΠΟ ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να σταλούν από την πλευρά της Ομοσπονδίας οι παρατηρήσεις πάνω στην τροπολογία για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Ήδη, από τις 24 Αυγούστου 2018, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε λάβει σχετική απόφαση, αλλά η Επιτροπή που συνέστησαν στην ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση δεν έχει συνεδριάσει ακόμη και σήμερα (5/04) εξέπνεε η διορία που είχε δοθεί.

Στις 27 Μαρτίου ο υφυπουργός είχε ξεκαθαρίσει στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Super League ότι η τροπολογία δεν είναι προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση, τονίζοντάς τους πως πρόκειται για την τελική πράξη της σύστασης της Super League 2 και επομένως μπορεί να κατατεθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της τρέχουσας σεζόν. 

Από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν έστειλε την επιστολή, ο κυβερνητικός παράγοντας έδωσε διορία μέχρι και σήμερα στην ΕΠΟ για να στείλει τις παρατηρήσεις της, ώστε να είναι σε θέση να νομοθετήσει χωρίς να παραβαίνει το αυτοδιοίκητο. Από χθες η Ομοσπονδία είχε ζητήσει νέα παράταση, κάτι που έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα (8/04) ο Γιώργος Βασιλειάδης θα δεχτεί στο γραφείο του μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν για την αναδιάρθρωση, αλλά και κάποια άλλα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις