Γυμναστική: Κωνσταντινίδης και Ηλιόπουλος δεν μπήκαν στους τελικούς

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 00:20
UPD:09:11
www.ego-gymnastics.gr

Ο Κωνσταντινίδης κατετάγη 13ος στις ασκήσεις εδάφους με 14,300 β., μένοντας έξω από την οκτάδα των φιναλίστ αλλά αποχαιρετώντας τη διοργάνωση με μία εξαιρετική εμφάνιση και μία αρκετά τιμητική θέση.

A- A A+

Ο δύσκολος στόχος της πρόκρισης στους τελικούς δεν έγινε πραγματικότητα για τον Χριστόφορο Κωνσταντινίδη στις ασκήσεις εδάφους και για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο σύνθετο ατομικό, οι οποίοι ολοκλήρωσαν στον προκριματικό των Ανδρών την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Στσέτσιν.

Μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου προκριματικού ομίλου στο στάδιο Netto Arena της πολωνικής πόλης, ο Κωνσταντινίδης κατετάγη 13ος στις ασκήσεις εδάφους με 14,300 β., μένοντας έξω από την οκτάδα των φιναλίστ αλλά αποχαιρετώντας τη διοργάνωση με μία εξαιρετική εμφάνιση και μία αρκετά τιμητική θέση.

Εξάλλου, ο Ηλιόπουλος κατετάγη 35ος μεταξύ των υποψηφίων για είσοδο στην προνομιούχο 24άδα του σύνθετου ατομικού ανδρών, καθώς οι 76,764 βαθμοί δεν στάθηκαν αρκετοί για να του χαρίσουν την επιθυμητή διάκριση στην Πολωνία.

Σε ό,τι αφορά στη διαδικασία πρόκρισης για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019», ο Ηλιόπουλος δεν εξασφάλισε μία από τις 18 θέσεις που έδιναν απευθείας το εισιτήριο σε εκπροσώπους ισάριθμων χωρών, τερματίζοντας 22ος στην ειδική κατάταξη του σύνθετου ατομικού, στην οποία περιλαμβάνεται μόνο ένας αθλητής από κάθε χώρα.

Ακόμη, όμως, και ως τέταρτος επιλαχών εξακολουθεί να έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης, σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των τελικών οργάνων του σαββατοκύριακου και με δεδομένο ότι οι έξι ισχυρότερες χώρες (Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία) έχουν ήδη εξαντλήσει τον αριθμό θέσεων που δικαιούνται για το «Μινσκ 2019».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις