Πρακτικότητα με άνεση και στιλ

Η τρίτη γενιά Citroen Berlingo συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά σε ένα
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 20:19
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Στην τρίτη γενιά της επιβατικής εκδοχής του, το Citroen Berlingo προσφέρει νέα διάσταση στον τομέα των αυτοκινήτων που συνδυάζουν χαρακτηριστικά από πολλές κατηγορίες, καθώς προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος (medium και extra large, με πέντε ή επτά θέσεις), ενώ οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού είναι απεριόριστες. 

Ξεχωρίζει με την εκφραστική και έξυπνη σχεδίασή του, η οποία του δίνει πολύ περισσότερο στιλ, παρά το γεγονός ότι η έμφαση δίνεται και πάλι στην πρακτικότητα.

Ο μοντέρνος χαρακτήρας του αυτοκινήτου εκφράζεται μέσα από οκτώ χρώματα αμαξώματος και δύο color packs με διακοσμητικές χρωματικές ενθέσεις σε χρώμα λευκό ή πορτοκαλί στα πλαϊνά προστατευτικά Airbump και στους προβολείς ομίχλης. Ο crossover χαρακτήρας του νέου Citroen Berlingo τονίζεται από τις μπάρες οροφής και το πακέτο XTR με τις προστατευτικές ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα και τα αποκλειστικά στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης (επενδύσεις, color pack, ζάντες κ.λπ.).

Το αυτοκίνητο, που έλαβε την ανώτερη διάκριση «Best Buy Car of Europe» από την έγκριτη ευρωπαϊκή επιτροπή των ειδικών του Autobest, είναι όντως ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών με ένα και μόνο όχημα. Οι επιβάτες με το πρώτο άνοιγμα των θυρών αντιλαμβάνονται οπτικά τα υψηλά επίπεδα άνεσης που προσφέρουν το εξαιρετικά φωτεινό και ευρύχωρο εσωτερικό με τους πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους (28 συνολικά έως 186 λίτρα).

Το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, προδιαγραφών Euro 6.2, ιπποδυνάμεις από 75 ως 130 ίππους και δυνατότητα επιλογής μεταξύ μηχανικού κιβωτίου πέντε η έξι σχέσεων, καθώς και αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων (ΕΑΤ8).   

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή