ΣΕΗ: Καταγγελία για τη διακοπή τηλεοπτικών σειρών

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 19:11
A- A A+

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει τη διακοπή, και δεύτερου στη σειρά, σήριαλ στο κανάλι Οpen που αφήνει άνεργους δεκάδες ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς, σεναριογράφους και κάθε λογής ειδικότητα μέσα στη μέση της σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΣΕΗ

Το ΣΕΗ καταγγέλλει το σταμάτημα, και δεύτερου στη σειρά, σήριαλ της εταιρείας παραγωγής Λαμπρόπουλος στο κανάλι Οpen που αφήνει άνεργους δεκάδες ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς, σεναριογράφους και κάθε λογής ειδικότητα μέσα στη μέση της σεζόν.

Και αυτές δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις, αφού μια σειρά από σήριαλ της σεζόν, διαφορετικών παραγωγών και καναλιών, φαίνεται ότι έχουν προβλήματα με απλήρωτους συντελεστές και εργαζόμενους, με γυρίσματα που ακυρώνονται ή αναβάλλονται γιατί δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους στα οικονομικά παραγωγοί και κανάλια.

Και όλα αυτά πάνω στις πλάτες των εργαζόμενων που είναι οι μόνοι που τελικά μένουν άνεργοι και απλήρωτοι, με αβεβαιότητα για όλο το υπόλοιπο χρόνο τουλάχιστον, αφού δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να συζητήσουν για νέα δουλειά στα μέσα της σαιζόν. 

Η απουσία Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σ' αυτούς τους χώρους κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη.

Καλούμε τους ηθοποιούς αλλά και κάθε εργαζόμενο και συντελεστή να μην δεχτεί αυτή την κατάσταση.  Τους καλούμε  σε συνάντηση να συζητήσουμε για τις επόμενες κινήσεις.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς