ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος ΝΔ να πιάνει στο στόμα της τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δίκη των νεοναζιστών

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 15:51
UPD:15:53
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Για «θράσος» της Ν.Δ. κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως υποστηρίζει, «το κόμμα που συμπορεύτηκε και συνεχίζει να συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που έστρωσε το έδαφος για την άνοδό της, το κόμμα που έδειξε διαχρονικά προκλητική ανοχή στα δεκάδες της εγκλήματα, το κόμμα που προσπάθησε να ξεπλύνει τη φασιστική της δράση με την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, το κόμμα που είχε χρεώσει στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκο, τις επαφές μαζί της, το κόμμα που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τον Μ. Βορίδη, διάδοχο του Μιχαλολιάκου στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, το κόμμα που δεν λέει λέξη για τις τωρινές φασιστικές πρακτικές απέναντι σε στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για τη δίκη των νεοναζιστών». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στη Ν.Δ. πλήρη άγνοια για την πορεία της δίκης και τις σχετικές ενέργειες του υπουργείου Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

«Ούτε έξω από τη δικαστική αίθουσα δεν έχουν περάσει για να αντιληφθούν τη φρίκη που σκόρπισαν οι νεοναζιστές» δηλώνει η Κουμουνδούρου.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή