ΙΣΑ - Κίνα: Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας για τον τουρισμό υγείας

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 14:22
UPD:14:27
isathens.gr
A- A A+

Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας, με παράγοντες της Κινεζικής κυβέρνησης, για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας της χώρας μας, προχώρησε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κίνα.

Όπως τονίστηκε, η συμφωνία αυτη αποτελει την ολοκλήρωση των προσπαθειών που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρονια, για την ανάπτυξη γόνιμης συνεργασίας με τις χώρες της Ασίας, σε τομείς όπως ο τουρισμός υγείας, οι επιστήμες, η εκπαίδευση και ο πολιτισμός .

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας, επισκέφθηκε την πόλη Ανχούι και τη Σανγκάη που αποτελούν τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες Περιφέρειες της Κίνας και υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας, με Κινέζους αξιωματούχους, Πανεπιστημιακούς, Πρυτάνεις και Διοικητές Νοσοκομείων.

ISATHENS.GR

«Δημιουργήσαμε ισχυρές βάσεις και πρόθεση μας είναι να διευρύνουμε τη συνεργασία των Ελληνικών Περιφερειών με τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες Περιφέρειες της Κίνας με στόχο τη δημιουργία υποδομών για να αυξήσουμε τις ροές Κινέζων τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Ξεκινήσαμε από το Ανχούι και τη Σανγκάη και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία και με άλλες μεγάλες Περιφέρειες της Κίνας. Επενδύουμε στον τουρισμό υγείας και προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας στον τομέα της φιλοξενίας και της ευζωίας. Η προσπάθεια μας έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και τώρα πλέον αποδίδει καρπούς προς όφελος των πολιτών», σημείωσε ο κ. Πατούλης. 

Επιπρόσθετα κατά τις συναντήσεις, συμφωνήθηκε η ανταλλαγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ιατρών και φοιτητών Ιατρικής, στην Ελλάδα και την Κίνα, στο 1ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο που θα γίνει τον Ιούνιο το 2019, στην Κω, κατά την διάρκεια του οποίου γιατροί της Κίνας και πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων της μεγάλης χώρας θα ορκιστούν στον όρκο του Ιπποκράτη.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή