Στ. Θεοδωράκης: Αλήθειες και λύσεις ο προορισμός του Ποταμιού

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 11:15
UPD:13:36
δελτίο τύπου
A- A A+

«Τα φράγματα δεν μας έχουν εμποδίσει να λέμε αλήθειες μόνο και αυτός είναι ο προορισμός του Ποταμιού, αλήθειες και λύσεις», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ σχετικά με την ανταπόκριση που έχει κατά τη διάρκεια των περιοδειών του υποστήριξε ότι «οι πολίτες που δεν έχουν εξαρτήσεις από το σημερινό ή τα προηγούμενα καθεστώτα, αντιλαμβάνονται πως το Ποτάμι έχει 0% υποκρισία, 0% ψέμα, 0% διαφθορά».

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε ότι με απόφαση του συνεδρίου του Κινήματος έγινε restart στα ψηφοδέλτια και των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών και υπενθύμισε πως στις Ευρωεκλογές το Ποτάμι έχει 16 υποψηφίους που δεν ζουν στην Ελλάδα επειδή «έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε τους δεσμούς με αυτούς που διώχθηκαν από ένα αναξιοκρατικό πολιτικό σύστημα».

Από τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ζουν εκτός, θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές λιγότεροι από 15.000, είπε, και αυτό «είναι ντροπή για τη σύγχρονη Ελλάδα». Και συμπλήρωσε: «Θα ψηφίσουν όμως τα αδέλφια τους, θα ψηφίσουν οι φίλοι τους, θα ψηφίσουν οι γονείς τους και ελπίζω ότι θα τιμωρήσουν αυτούς που κρατάνε την Ελλάδα πίσω.»

Αναφερόμενος στο κλίμα πόλωσης που κυριαρχεί, τόνισε πως οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπαθούν «να στήσουν ένα πάρτι για δύο» και πως η ψήφος στο Ποτάμι, είναι ψήφος αποδοκιμασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ψήφος για την Αναγέννηση της Ευρώπης και όχι για την καταστροφή της όπως επιδιώκουν οι λαϊκιστές και οι εθνικιστές.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε πως σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι εξελίξεις δικαιώνουν το Ποτάμι, από τη στιγμή που και ο κ. Βέμπερ είπε από την Νεμέα, μπροστά στον κ. Μητσοτάκη, ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών» και απηύθυνε το ερώτημα προς τη ΝΔ: «Αν λες ότι η Συμφωνία είναι έγκλημα, πως μπορείς να υποστηρίζεις για ηγέτη της Ε.Ε τον κ. Βέμπερ που λέει ότι είναι καλή;»

Τέλος, σχετικά με το θέμα του κ. Πολάκη που μονοπώλησε την πολιτική ατζέντα των τελευταίων ημερών, ξεκαθάρισε πως ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας «είναι ένας παλαιοκομματικός πολιτικός που θεωρεί τον εαυτό του πάνσοφο τιμωρό και η καταδίκη του είναι πάνδημη».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή